Telefon: +40 722 634 026
+40 722 634 026
office@utilaje-tractoare.ro
Coşul tău este gol!

 

 

  • Toate resursele si toate principiile  noastre merg intr-o singura directie  – clienti satisfacuti
  • Fiarom Agro Holding este o societate cu capital integral privat romanesc, care a luat fiinta in 2007 si ne desfasuram activitatea prin sediul nostru din Bucu, strada Grivitei.
  • Fiarom Agro Holding  este importator direct pentru marcile comercializate. Piesele sunt achizitionate direct de la punctele de desfacere ale producatorilor OEM si sunt in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca si producator. 
  • Oferta noastra cuprinde toata gama de piese de schimb pentru masini, utilaje si echipamente agricole: combine, tractoare, instalatii ierbicidat tractate, instalatii autoportante, pluguri, remorci cereale, remorci gunoi, grape, discuri,  prese baloti, semanatori, tocatori, anvelope de tractor si multe altele.
  • Personalul de service al Fiarom Agro Holding este calificat si specializat de catre producatorii utilajelor pe care noi le comercializam, iar echipa noastra este pregatita in permanenta sa ofere garantia calitatii interventiilor efectuate.
  • Cu acest pachet de servicii ne adresam producatorilor agricoli din judetul Ialomita si judetele limitrofe, venind in intampinarea lor cu o consiliere competenta in alegerea marcilor si tipurilor de echipamente, cu tehnologii de ultima generatie, adaptate pentru lucrari simultane complexe de prelucrare-pregatire si insamantare a solului, generatoare de importante economii de combustibil.
  • Oferim servicii de transport utilaje agricole la preturi competitive. Transportul se poate face in regim de grupaj (utilaje mici, mijlocii) sau in regim exclusiv, tariful fiind proportional cu locul ocupat de marfa in camionete cu L=6.2m, platforme cu sau fara rampe L=13.6m sau trailere.